Bejelentés


Szalonnasütők A Kert hasznos dísze, a Család öröme !


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Szalonnasütők

Üdvözöljük honlapunkon!

<--A bal oldalon található fenti menüpontok segítségével könnyedén lehet tájékozódni, csak rá kell kattintani a kiválasztott menücímre a kívánt információ megtekintéséhez. Honlapunk hasznos és tájékoztató jellegű információkkal szolgál, ám a benne lévő adatok havonta vagy akár hetente módosulhatnak, frissülhetnek. Kérdésével, észrevételével forduljon hozzánk bizalommal, készséggel várjuk érdeklődését!


  Tény, hogy a kerti sütő nem csak egy kerti sütő, hanem a kert legszebb dísze, és az egész család öröme...


A kerti sütőkkel készült ételeknek -legyen szó akár grill, nyárs vagy bogrács ételekről- különleges ízük és zamatuk van, aromák és fűszerek hozzáadása nélkül is, mert a füst és a friss levegő átjárja az ételt mialatt az sül vagy fő. A kerti sütő előnye, hogy az egész család kiveheti a részét belőle. Sőt mi több, remekül helyt áll kerti partikon vagy nagy családi összejöveteleknél. Vannak akik nem sütnek vagy főznek vele, egyszerűen csak a kert díszítésére vásárolják a kerti sütőt, mivel elég feltűnő jelenség és így bárhova helyezzük mindenhol pimaszul kiköveteli magának a figyelmet! A teraszon pompásan mutat, illetve kiemeli a kert szépségét. A nagy kertet segít nekünk betölteni, a kicsit pedig hangulattal árasztja el. A kerti sütő minden darabját egyenként ellenőrzik, mert a készítők számára nagyon fontos a vásárlók megelégedettsége! Készítéskor minden elemet vas váz szerkezettel látnak el belülről a maximális stabilitás érdekében. A padok lábai nem ragasztottak, hanem egybe van köttetve illetve egybe van vasalva az ülő felülettel, így a pad nem rogy össze és a legkevésbé sem inog alattunk. Teherbíró képessége rendkívül jó. A minőségi alapanyagok masszív tulajdonságokat eredményeznek a kerti sütőknek, a bevasalt elemek stabilitást nyújtanak, míg a samottozott tűztér tűz állóságot biztosít. Nincs többé kitört pad láb, szétrepedt tűztér, vagy megrepedt asztallap! Ezek a kerti sütők -nyugodt lelkiismerettel állítható- abszolút időtállóak! Samottozott tűztérnek köszönhetően tűzállóak.


A kerti sütők gépi csiszolással, majd kézi polírozással lettek ellátva.

Ez a sorozat művelet azért fontos, mert egy éles asztal széle vagy egy éles pad ülőfelület bizony könnyen okozhat balesetet nem csak kisgyermekeknek, de még felnőttek körében is! Az élek lekerekítettek, nem hegyesek mint más kapható kerti sütőknél. A csiszolás fontos annak érdekében hogy a kerti sütőt kényelmesen és biztonságosan használjuk, hogy gyermekeink szeleburdisága ne okozzon balesetet számukra. Ügyeljünk rá hogy a nyársakat és egyéb szúró segédeszközöket (például kés, villa), a gyermekek csak szülői felügyelet mellett használják! Minden elem stabilitását és masszivitását a bevasalt anyagok, a szakszerű kivitelezési technikák összesítve biztosítják.Természetes kőből készült kerti sütők.

 A készítők a kerti sütő garnitúrák készítésekor nem használtak fel olyan káros anyagokat, vegyszereket, melyek az emberi vagy bármely körülöttünk lévő élővilágot veszélyeztetné a termék használata során! Mesterséges kötésgyorsítót nyomokban sem tartalmaznak, mert a kötésgyorsítóknak gyengítő hatásuk van! Kő lakkot sem tartalmaznak, de igény esetnén külön kérésre kőlakkal kezelik a kerti garnitúrákat, a kő lakk árának megtérítése ellenében (ez általában 2-3000Ft / komplett garnitúra).
Ha esetleg mégsem nyerte el tetszését ezek a kerti sütők, és nem innen vásárol, a készítők azt tanácsolják hogy olyan biztonságos sütőt válasszon ahol a fent említett tulajdonságok megvannak: ne éles élűt, tűz és fagyálló tulajdonsággal bírjon, és belülről vasszerkezettel ellátott legyen. Ha megfogadja tanácsukat, kerti sütőjére soha nem lesz gondja, és hosszú időn át örömét leli majd benne!


Kerti sütő ajánlat:  (A részletekhez csak kattintson a kiválasztott képre :)

       

****************************************************************************************************************************************************

A honlapot készítette: Schauel Vanda

A kedves látogatók száma jelenleg a honlapon:


PageRank érték:
Google PageRank
kertigarnitúrák kerti grill kerti sütők szalonnasütők férfi sziámi cicák sziámi cicák új szalonnasütő ajándék tippek ajándék bogrács eladó eladó szalonnasütők eladó tüzelő kerti grill építés grillezés grillező kert építés kerti zuhanyzó kerti berendezések kerti bútor kerti bútorok kerti díszek kerti sütő garnitúra kerti grill kerti grill kemence szalonnasütők a kerti szalonna sütők kerti bútorok kerti grill sütők masszív, erős kerti sütő műkő szalonnasütők nászajándék nászajándék ötlet receptek kerti gépek szalonnasütő sütő sütők tüzelő hely eladó tüzelő új vakond ellen ételek szúnyog írtás a kutya macska nyaralás nyaralások kerti szerszámok öntözőrendszer élelmiszer medence medencék2 keresztnevek álomszótár zöldség álom fejtés medence akciós olcsó grill grillezők ajándék karácsonyra ajándék ötlet grillsütő grill sütők nyárs bogrács karácsonyi ajándék kerti sütők ajándék sütő sütő sütők multifunkciós akció grillezni olcsó eladó főzés karácsonyi ajándék berendezések kerti bútor kerti bútorok kerti grill kerti grill akció főzés kert építés nyársazó szalonna sütés szalonnasütők születésnapi ajándék tippek szülinapra ajándék sütni sütés sütés kedvezmény nyaralás üdülés utazás kert gondozás pázsit gondozása kertészkedés kerti szerszámok festés kerti tavak kerti dísz kerti faház kerti díszek álmok sütő kertben kert építés kert kialakítása kerti berendezés dísz sütők sütés kerti parti kerti bútor bútorok party játék mit főzzek ma? receptek 3 szalonnasütés tűz álló sütő sütemények virágok kert tervezés parkosítás szökőkút permetezés kreatív ötletek zöldséges kert olívabogyó nyaraló lovak fogyasztó tea fogyókúra hízókúra kolbászok sütni sütés fagyálló katlan sütő kemence kemencék kemencés sütés kemencével sütni bográcsozás ételek italok szökőkutak gyümölcsfák szőlők kerti tó tujak fűnyírás bor borok borászat időjárás jelentés szörp gyógynövények időjárás jelentés afrika cukorbetegség sonka szalámi fűszerek palizer csokoládé időjárás jelentés kolbász sajt sajtok menyasszonyiruhák webhely sziámi cica sziámi cicák sziámi kiscica eladó sziámi macskák eladó sziámi cicák macskák cicák eldó sziámi macska macska eladó cicaIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!